KEMBALI

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh.

Adeh. Macam mane nak mula ni? Hello semua, ape kabo? Harap semuanya sihat walafiat hendaknya. Mia terasa kekok dan segan dengan blog sendiri. Maklumlah sejak hari jumaat tahun lalu yang bertarikh 9 Disember 2011  adalah saat terakhir Mia update blog ni. Lepas tu Mia terus hilang dan blah camtu je. Mueheheh. Punyela lame Mia tak pedulikan blog ni sampai dah berhabuk.

Pada yang nak tahu kemana Mia pergi dan kenapa Mia menghilang, Mia sebenarnye tak menghilang pun, Mia ade je, cuma Mia terkena penyakit malas yang kritikal. Malas yang semalas-malasnye ! Hehehhhsss. Lagipun Mia sibuk dengan kehidupan sendiri sampai takde masa nak tatap dan belai blog ni. Ngee. Soorrryy bangett yaa kawan-kawanku yang ade kat blog ni.

Okay, memandangkan hari ini adalah hari jumaat, 11 Mei 2012, Mia akan kembali semula untuk berblog. Setelah hampir 5 tahun Mia kasi bye-bye kat blog ni, akhirnya Mia kembali dengan hai-hai. Heee. Eh silap, 5 bulan la. Muehehehee. InsyaAllah kalau Mia ada masa, Mia akan terjah blog sesiapa pun yang Mia suke. :)


( Rindu pada kawan-kawan blog )

17 comments:

ezyra daniel said...

welcome back hehe

Boni JLL3 said...

mia!!!!!!!! akhirnya mia dah kembali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! akhirnya kerinduan dah terubat da!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IntaNBerliaN said...

sELAMAT AKTIF KEMBALI.. :-)

Nazri Razra said...

Selamat kembali. Harap banyak post dari hari ke hari nt.

Sally Yatiey said...

Selamat kembali! :D hehe

EYFAalias said...

welcome back. hewheww :D

Arina Shamsul said...

alolo,patutla..selamat aktif berblog kembali dik :) jangan malas2 lag ea.ngeee

aleen aiden said...

hai.. welcome back! hee :)

bukan retis said...

mengalami penyakit yg sama. huhu

AlyNn NyzAa said...

welcome back..kite follow awk jgk :)

Chic Na said...

lamanya mia tinggal blog. apepun welcome back dear. salam kenal. :)

Amalina Ulya said...

sampai sini jugakkk !
haa sama la kita ! meninggalkan blog begitu lama , dan akhirnya RINDU !
(:

sis92 said...

wah lamanya menghilang..welcome back ;)

lynn kamarul said...

selamat kembali... blog awk cantik tau. suak singgah sini

Ayu Iman said...

camat kembali..meh meriah dunia berblogging semula..=) iman dah follow kamu sekali tau..

Siti K------- said...

mmg rmai yg jarang update...ct pegi mane2 blog...sume kata dh kurang da smgt berblog..huhuhu...ct pon gitu gk..

Penyuluh Perikanan said...

Postingannya sangat indah sekali..
saya kagum, begitu banyak ide cerita yang membawa semangat dan makna terbaik...
salam ramadlon
selamat berpuasa
ditunggu singgah
terima kasih