Anugerah Blog & Blogger Paling Popular

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh.
Hari ni Mia join contest lagi.. Thanks BONI JLL3 sebab tag Mia untuk join contest ni. Hakikatnya Mia tak berani nak join contest ni.. Rasa macam Mia tak layak je nak bersaing dengan blogger lain. Adeh.. Blog Mia ni bukanlah hebat mana pun, segan pulak nak join. Tapi join jugaklah, cuba nasib kan.. Menang ataupun kalah, tak kisahlah..

klik banner kat bawah ni kalau nak join.
Al-kisah tentang Blog Mia..
Blog ni hanya mengisahkan tentang kehidupan Mia seharian.. Apa yang Mia tahu, Mia kongsi dengan kawan-kawan kat sini.. Kalau yang nak hias/edit blog tu, Mia ada buat tutorial untuk tolong mereka sikit-sikit, tu pun kalau diorang tanya Mia la.. Mia berkongsi apa yang Mia tahu je. Blog ni takdelah sehebat blog-blog yang lain, rasanya tak mampu nak lawan mereka yang popular tuh.. Jauh rasanya diri ini..Sedih bunyinya kan ? Tapi tak mengapa, blog ni adalah tempat untuk Mia bercerita dan berkongsi pengetahuan serta pengalaman. Dengan adanya blog ni, semua kisah dalam kehidupan Mia seharian boleh diabadikan sebagai kenangan kat sini. Sesuai dengan kata-kata Mia iaitu "Hari Ini Adalah Kenangan Untuk Esok". Yeah! Moga ianya menjadi kenangan untuk esok, lusa dan seterusnya..

Itu je mengenai blog Mia..
Pada sesiapa yang nak join, bolehlak klik kat banner atas tuh.
Ataupun lebih senang jom singgah Fixx Mikz Official

Syarat-syarat penyertaan..
 
Okay, sudah. Sekarang Mia nak tag pada  GENK CORNER | BIQA HATMIN | CTK

9 comments:

Boni JLL3 said...

:)

Fixx said...

thanks..
sudi join contest ABBPP
good luck! (^_^)

BiQa HatmiN said...

thanks mia :) nanti org try buat k..tapi blog kita tak popular..haha

fae jamal said...

gud luck mia..
fae pon kena tag jugak tapi tak sempat lg nak join..;(

hyz said...

mana tau rezeki kamo utk jd popular kan? hehe

onie said...

wahhhh,ada tuto kat sini la,hehe.btw..good luck tau..

*!Life Cik AniS1190 *! said...

cantiknya blog dia.. pink2 gitu.. suka2.. hehe

Mizfantagiro said...

gud luck dik =) salam kenal ^^

aReLaN said...

gudluck!!!ganbare ne