Bila SMS Kekasih | Pernah Camni Ke ?


Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh.
Korang pernah tak ? Pernah tak korang ? Tak pernah korang ? Adeh ! Sesiapa yang ada boyfriend atau girlfriend tuh pernah tak sekali dua kala, mesej 24 jam, lepas tu korang tetiba hilang idea apa yang nak di mesej untuk dia. Ape kes ? 

Err.. Dulu pernah terjadi camni kat Mia, masa zaman neolitik dulu la katakan. Mesej 24jam, macamlah tak benda lain nak dibuat dah. Kalau henfon tu manusia, dah lama dia maki Mia laju-laju.. Tapi tu dulu jelaa.. Sekarang, wabak tu melekat kat kawan Mia pulak. Maklumlah sekarang dia couple dengan cousin Mia, tengah tenat mabuk bercinta. Ngehngeh.
Model blog sendiri..

8 comments:

Dhiya Fariza said...

my first visit here :) - this situation happen all the time, tapi bila tak contact rasa rindu pulak right

mr bob said...

hehehehe..biasa la tue mia..dulu bob pon mcm tue..kalu dulu mesej 24 jam je..pas tue lame2 da kurang..last2 putus..sbb tue sampai sekarang bob single..hohohoho..

❤ LoVe Cik Fia ❤ said...

mmg slalu pun mcm ni... :)

lumrah lerr bercinta..

Lai Qma said...

dulu asenyerr jrg prnah..
skrg ni sntiase prnah..haha
sbb tak suka sms..ngeheee

EJA said...

ada jgk pernh tjadi cam ni..kdg2 klu selalu msg kita mgg x da idea sbb tu asyk msg menda yg sama setiap hari..

salam ziarah follow blog eja ye..klu mendi jadi kt mia,mia marah x?

http://menulisdenganhati.blogspot.com/2011/11/saya-tak-faham-dengan-sikap-lelaki.html

CTK said...

olololo...comey gile mia neh..

ct pon selalu gk mcm ni
bila xder idea nk mcj,
ct majuk tetibe
hahahahaha
pastu dia kata..ngade laaa
hahaha...suke aty je :D

Syazmil Bin Saruddin said...

mesej 24jam.?wow.! banyak nya idea yang nak dikongsikan.?
tp x best la, kita kena kongsikan sikit demi sedikit everyday. barulah x bosan. esok2 tgk dah x de idea nak di mesejkan. terus x bertegur 3~4 hari nanti. btol x?hee :D

nurul said...

salam ziarah di blog mia yg comel.. mesej 24 jam mmg bosan.. ttp ckp bnda yg sama je..dan meyebabkn topup cept habis HOHO