Ouh Mia Jatuh Hati Pada Ahmad

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. 
Yeah! Mia dah jatuh cinta pada Ahmad.. Peribadinya sederhana, tiada banyak bicara, aku tak mahu lama-lama, mendekat kepadaku dengan segera. Oh setiap hari, hanya Ahmad Ahmad Ahmad dan Ahmad lagi ditelinga nih. Oh siapakah dia ? 

Eh sebenarnya Ahmad tu bukanlah sesiapapun. Itu hanyalah lagu.. Sekadar lagu dan tiada kaitan dalam hidup Mia. Boleh tahan kan Arrora Salwa punya lagu yang bertajuk Ahmad tu.. Biarlah lagu ni dah lama pun, tak kesahlah. Asalkan telinga ni tak sakit untuk mendengarnya. Okay,jom layan lagu ni. Arrora Salwa - Ahmad

Eh muka nak menyebok kejap! Ngee.Tajukkk larikk !

10 comments:

c genk bah ne said...

best juga lagu tu kan..seorg wanita menyanyikan lagu tuk lelaki..hehehe

anywy,banner awak dah bertampal..pmbyaran dah diterima..terima kasi ea..

Cik tikah said...

eh, x pernah taw pun lagu tu wujud. hehe..

ChuiitChuiitDoll said...

Tak pena dengar puns . Hehehe

http://zatychuiitdoll.blogspot.com/2011/11/tolong-klik-sayang-hahaha.html

TApi da search sedare da *google , Hahaha ^^ .

Tentang Kita said...

ader masa nnt nak dgr lagu tu...kt ofis nie xde sound

Lai Qma said...

agk jarang kan ade lagu sbut nme llaki..
besh lgu ni :)

cokelat lady said...

haritu sy pun over2 dgr lgu ahmad. hari2! haha. skrg x over sgt dh. =D

ILA HonEyBuNNy said...

okeh..jom layan......;-)

fae jamal said...

fae pon suka lagu ahmad ni..best kann..;)

p/s : mia nak request tutorial boleh?
mcm nak mention nama dgn link sekali masa kita reply comment?

fae jamal said...

yup2..maksud fae, letak link entry dlm comment..;)

CTK said...

hehehe..ah ah ahmadddddd...suka gak dgr..hihihi