Selamat Hari Lahir Untuk Saya ! Ewahh !

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh.
Hari ini 4 November 2011, maka di umumkan Mia makin muda.. Ewahh! Muda konon!
Haa.. Makin tua pulak rasanya! Ahh tidakk.. Mia nak kembali ke zaman kanak-kanak.. Boleh?

Ohh yaa.. Selamat Hari Lahir Untuk Mia.. Yelah.. Takde sape nak ucap "Happy Birthday" untuk Mia ni.. So diri sendiri yang tolong ucapkan.. Sedih bunyinya kan ? Dan-dan je saya menipu.. Tak taulah kalau korang terrrrpercaya..Ngehngehngeh..


Apapun, terima kasih Mama kerana besarkan Mia sampai sekarang..Tak lupa juga jasa Abah yang sentiasa dikenang.. Bersyukur kepada Allah s.w.t kerana Mia masih diberi kesempatan untuk hidup hingga hari ini..Alhamdulillah..

Oh terlebih pulak!

lalalala : Eh, lusa dah Raya AidilAdha tau!

13 comments:

izLya LuLLaby said...

Happy Bezday..! may ALLAH bless of u..! Chill ye akak! :)

Semut Senyum said...

happy birthday mia..
moga makin cun, makin comel.. berjaya dalam hidup dan bahagia dunia n akhirat ye.. aminnn

LeLy shuhada shaari said...

hepy befday meya...comel gila la.... ada masa jenguk blog leyli k.http://lelyshuhadaherwishpered.blogspot.com

CTK said...

waaaaa...happy besday yunk...kamo memang comey lahhh :D

Monster said...

SELAMAT ULANG TAHUN

Sam Banjamin said...

slamat hari jadi ye mia... alamak lewat plak say awish ye... ape pun nice blog... nice jugak poster brithday kamu tu... ingat iklan nuff tadi...

terima kasih sudi follow blog saya. maaf atas kelewatan membalas kunjungan serta mem-follow blog kamu.. harap terus berhubung ya.. salam lebaran n salam berkarya...

N A T A S Y A ツ said...

hari ni da 7 jadi , happy belated birthday , MIA ! :)

dapat hadiah tak ? ^^

Selamat hari raya jugak ;)

Ali and TheBlogg said...

hepi belated birthday...penuh ikhlas dari hati gua,selamat hari raye,ikhlas jugak dari paru2 sebelah kanan gua....:)

zureen said...

selamat hari lahir comel :)

ErnieFaizal Siti said...

hai mia..happy belated birthday sweetie..sorry,coz lmbt balas kunjungan mia..anyway,thx singgah blog akak haritu ye..

yusuflaili said...

salam;
selamat bepday,semoga dipermudahkan hidup awak dihari2 yg mendatang.

Cik Cammy Lia said...

oloh comeynye...pic kat kad tu.. selamat hari lahir mia

Tihara said...

salam..

selamat hari lahir cute..

JUM JOIN GA DI BLOG AKAK.. :)