Tutorial : Cara Letak Link Entry Dalam Komen

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh.
Haloo.. Kali ni Mia buat tutorial ni atas permintaan seseorang.. Hee. Okay.. Sonang sajo nak letak link entry kita dalam komen-mengomen nih.. Eh ! kejap, tahu tak apekemende letak link entry dalam komen tuh ? Yang tak tahu bolehla tengok gambar kat bawah ni. Yang dah tahu, buat-buat tak tahu okay. :p

Camni haa..
Okay, sekarang jom kita belajar..

Copy and paste code kat bawah ni dalam komen korang..
MESEJ KORANG : <a href="LINK ENTRI KORANG"><b>TAJUK ENTRI KORANG</b></a>
MESEJ KORANG - Taip je ayat meletop korang..
LINK ENTRY KORANG - Letak link entry yang korang nak.
TAJUK ENTRY - Letak tajuk entry korang..


Lepas tu, ape lagi. Publish terus. Hee.

5 comments:

nanieteukie said...

lama cari tuto ni,,Thanks akak :)

fae jamal said...

thanx mia for d tutorial ! :)

fae jamal said...

mia nak tnye lagi ni..

if kita nak mention nama org tu sekali dgn link dye cemana eyh?

cth :

@mia meymi : hye!:)

mcm mane nak tag nama mia tu sekali dgn link blog mia..;)

konde said...

cakap nih blog :D

salam kenal and thanks for share your tutorial :)

Info Event For Blogger: Percuma Samsung Galaxy Ace & RM100, it's very easy to get, let's come and get it --> http://www.streetdirectory.com.my/streetdirectorymalaysia/

CTK said...

rjin buat tuto..thank mia kiut!