Eh Yeke ? Aku Baru Tahu.

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh.


Eh . Terkejut ! Terperanjat ! Macam tak nak percaya je .. Rasa nak tampar laju-laju je muka ni..


haa. macam ni lah muka Mia bila terkejut .. Mulut ternganga, bijik mata macam nak terkeluar ouh ! Haha.. 
Tengah seronok baca status orang kat Facebook, tetiba Mia terbaca satu post yang menyatakan "Lelaki Kahwin Lewat Anak Kurang Bijak" .. Ada dalam paper lagi ouh .. Kau tahu ? Eh Mia baru tahulah !.. Haha..
Ape nak dikata, saya tak suka sangat baca paper.. Wehee..
Mesti korang pernah terbaca pasal benda ni kan.. Alaa.. kalau dah tahu, diam sajelah.. Sebab Mia baru nak buat kecoh je ni.. Bole ? Haha..

Haa.. pada yang tak tau lagi tu, tengok gambar bawah ni.. tengok..


agak betul kan ? eh betul laa.. nak betul lagi .. tengok lagi..



Haa.. Mula-mula tengok agak tak percaya laa dengan artikel tu.. Tapi boleh percaya
ke semua benda tu ? Alaa.. Yeke dapat anak kurang bijak bila lelaki kahwin lewat?..
Tuh berlambak je lelaki kahwin lewat dapat anak cerdik.. Entah lerr nak cakap pun tak kena..

Kepada insan yang bernama Lelaki tu, sila ambil perhatian lah ye.. Kahwin ler cepat-cepat kalau nak anak cerdik.. Haha.. Kalau yang dah ada awek tu, cepat ler masuk meminang.. :p


Dah.. ni je yang mampu Mia taip.. Penyakit malas punya pasal dah datang..


lalalala : macam-macam dunia.

6 comments:

leeya said...

susah2 sgt meh kita yg p pinang lelaki^^ haha

Boni JLL3 said...
This comment has been removed by the author.
Boni JLL3 said...

kalau macam tu,jom kita kawin mia :P

Mia Meymi said...

@leeyahaha..dunia tbalik sudaa.. :p

Mia Meymi said...

@Boni JLL3 hahaha.. gelak tgolek.. pegi krsus kwen dlu lahhh.. hahaha

Boni JLL3 said...

@Mia Meymi next week kita pergi yer.. :)