Selamat Hari Lahir Untuk Seseorang

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. 
Ehhem.. Hari ini adalah 28 Oktober 2011.. Hee..Tu pun nak kasitau ka ?
Okay, memandangkan esok adalah 29 Oktober yang merupakan tarikh seseorang yang telah dilahirkan ke dunia ni.. Siapa dia ? Biarlah dia saja yang tahu siapa dia..Dengan ini, Mia nak ucapkan "Selamat Hari Lahir ".
Moga panjang umur, dimurahkan rezeki, dan bahagia selalu..

Bertungkus lumus buat semua ni.. Hebat kann.. Hee.
Ucapan ini sengaja di awalkan.. Maklumlah tahun ni tak dapat nak kasi hadiah kat dia,
ini saja yang mampu.. Sedih bunyinya kan? Okay,rakan-rakan blogger sekalian, jom wish kan dia punya birthday walaupun korang tak kenal siapa dia..Mia nak jadikan semua ni hadiah untuk dia. Harap dia senyum sampai ke telinga hendaknya. 

lalalala : dah kenal dia selama 1 tahun 6 bulan 1 minggu.

11 comments:

eMMe said...

hepi early busday kat kawan mia, yg pastinye dia istimewa dlm hidup Mia kan, kalo tak....takkan la Mia nak rahsia, heeeee~

fierul said...

heppi berday utk si 'dia' juga ..

BiQa HatmiN said...

sampaikan happy birthday untuk dia ye mia...hehehe

NinaAz said...

ehem..istimewa nampak..hepi besday to dia =D

STiLaH said...

epy besday yer tuk c dia..hehe..

siti nurasmah said...

selamat ulang tahun tok seseorang yg special dihati mia , opssss llalaal , haha semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.. hope relationship mia n sidia berkekalan hingga akhir hayat ...:D

Cik Yuyun Nadira said...

siapa pon dia saya ucapkan selamat hari lahir ye, smoga berjaya menjadi seorang khalifah dekat bumi Allah :)

CTK said...

haaaa...skandal la tuuuu...hehehe...happy besday tuk dia..i luv u..hahaha

HuNNy said...

follow awak..., follow saya balik
http://www.hunnycoolz.blogspot.com/

Ezad Skytech said...

selamat hari lahir la buat 'dia'...hee...

◕‿◕Syasya◕‿◕ said...

Hb untuk orang misteri :)