Sila Percaya

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. 
Percaya atau tidak, blogger perempuan lebih ramai daripada lelaki..
Tadi Mia dah buat siasatan kat rumah Pak Cik Google..Sah dan terbukti, perempuan lah yang paling ramai..Ada jugak pihak yang menyatakan blogger lelaki lebih ramai daripada perempuan. Yeke? Eh abaikan..Yang penting Mia nak katakan kat sini blogger perempuan lebih ramai.Boleh ?

Bukti yang Mia jumpai..
Yang pertama..
follower lebih ramai adalah perempuan..Kan?
Cuba tengok follower korang.. 
Yang kedua..
geng rajin singgah menyunggah, perempuan jugak yang ramai..
Yang ketiga..
Komen, join-join contest, yang ramainya cuma perempuan..
Eh rajin betul perempuan ni kan..
Mana lelaki ?

Dan sila percaya satu lagi..Satu je lagi okay.. Background blog kebanyakannya bertemakan merahjambu atau disebut dalam bahasa Mat Salleh ialah 'Pink'.. (termasuk blog Mia) Haha. Kan ?  Sah pemiliknya perempuan.. Selain 'Pink', biru muda juga menjadi pilihan utama kaum perempuan yang mempunyai blog.. Agak kurang yang memilih warna lain. Sila perhatikan dan sila percaya!
lalalala : lelaki pun ramai jugak, tapi tak ramai yang selalu aktif..

22 comments:

BiQa HatmiN said...

sayakah perempuan itu.. JAP!!

kenapa yang tukang komen sy ramai lelaki...
kenapa blog sy tak warna pink... argh tidakkkk! aku bukan dot dot dot..haha

macam ni nak tukar pink gak la..baru ada gugurl sikit..hehehe

Mia Meymi said...

@BiQa HatmiN
hehe..alaa..x smestinya camtu..
kbanyaknnye cmtu je..
dan x smestinya smua gurl suka pink kan..:)

CTK said...

ct percaaya...and satu lg kebanyakkan yang rajin update adalah pOmpuan..hihih

Maghfiratul Helma said...

that's true :D

Mia Meymi said...

@CTK
yeah. btul skali. heheh. :p

Mia Meymi said...

@Maghfiratul Helma
ahha. kan. betul sgt. :)

Juliet_iRa~" said...

memang percaya..

:D

Mia Meymi said...

@Juliet_iRa~"
haa. kan. prcayalah.:p

alia zainol said...

saya setuju yah :))

Mia Meymi said...

@alia zainol
haa.. tq2...:)

shahdiana said...

rasa betoi...lebih banyak pompuan...kalo ada lelaki pun kureng aktif kot......follow sini...salam perkenalan....

sabry oppa said...

blog saye wane pink sedangkan saye lelaki... erm.. pink is qiut!

nsyud91 said...

warghhh . Caye caye . Sbab blog Syu pun ade pink pink . Eh ? :P Haa , betul la tuh , blogger perempuan lagi ramai rasanya :P Okay Syu PERCAYA :D

Akeyla Frr . said...

PERCAYA :D

Cik Cura said...

betullah. rajin mia buat research. hehe=D

Mia Meymi said...

@shahdiana
salam kenal juga untuk shahdiana.
hee..

Mia Meymi said...

@sabry oppa
hehe .. pink ? wahh..mnarik tuh..:p

Mia Meymi said...

@nsyud91
hehe..kan..pink comel kan..

Mia Meymi said...

@Akeyla Frr .
cmtula hendaknya.. :p

Mia Meymi said...

@Cik Cura
hehe..saje je..boring xtau nk watpe..

CTK said...

hehe..sebab ct tgk kat bloglist..ari2 pOmpuan je update..lelaki sush kit :D

fae jamal said...

setuju!
memang blogger perempuan lagi ramai..

background fae pon pink jugak..hehe;)